16 Aralık 2011 Cuma

ŞİMŞEK MC QUEEN 7


                      Eveet...gelelim sevgili Cihan Hanım'ın minik ikizlerine...İkizlerimizden Kaan tam bir Cars tutkunuymuş.Cihan hanım ve Kaan,  geçenlerde Ada için yaptığım pastayı çok beğenmişler.Anaokulunda kutlanacak doğumgünleri için Cars karakterleri Kaan için şekillendi.


Pastayı almaya gelen Cihan Hanım'ın "bu kadar benzediğine inanamıyorum" şeklindeki şaşkın bakışları hepimizi memnun etti.

                          Sevgili Kaan'a ikizi Zeynep ve ailesi ile nice mutlu ve sağlıklı seneler diliyoruz.

ÇİLEK KIZ PASTASI 3


                        Minik Kaan'ın ikizi güzel kızımız Zeynep de Çilek Kız hayranıymış.Sevgili Cihan Hanım,daha önceden Ece için yaptığım Çilek Kız baskılı pastayı beğendi.Bizde renkli çiçeklerle Çilek Kızı süsledik.
 

Zeynep'e ikizi Kaan ve ailesi ile birlikte nice uzun seneler diliyoruz.

SÖZ PASTASI

Bu güzel beyaz güllü pastayı Şebnem Hanım için hazırladık.Daha önceden söz ve nişan pastasını hazırladığım Nur Hanım'ın arkadaşıymış Şebnem Hanım.Hatta Nur Hanım'ın söz ve nişan törenlerinde bulunmuş ve bizim pastamızın tadına bizzat bakmış.Çok beğenmiş,kendi söz töreninde de bizimle çalışmak istemiş.Bu durum bizi oldukça memnun etti.



Sevgili Şebnem Hanım bize nasıl bir pasta istediğini anlattı.Söz töreninde kullanılacak renkleri belirtti.Bize de görselini gönderdiği peçeteliklerine uygun renkte pastayı hazırlamak düştü.Ama itiraf etmek gerekirse pastanın üstündeki kurdele rengini vizon olarak tutturmak bizi biraz zorladı.Hak verirsinizki bilgisayardan gönderilen resimler her zaman göründüğü gibi olmuyor.


Nihayet pastamız bittiğinde sonuç hem bizi hem de Şebnem Hanım'ı çok memnun etti.
Şebnem Hanım ve sözlüsünü tebrik ediyor,nişan pastasında görüşmek üzere diyoruz.

HELLO KITTY 3

Kızların çok sevdiği karakterlerden olan Hello Kitty'i bu kez Adapazarı Lucas Elektrik'te çalışan Ayten Hanım'ın yeğeni Zeynep için hazırladık.Daha önce defalarca çalıştığım Hello Kitty'i çalışırken kızımda bana yardım ediyor ve fikirker veriyor.



                                        Pastamızı bitirdikten sonra Adapazarı'na gönderdik.

Kutlama sonrasında bana telefonla geri dönen Ayten Hanım,yeğeninin pastayı çok beğendiğini afiyetle yediklerini söyleyince çok mutlu olduk.
Nice senelere minik Zeynep...

İzleyiciler