30 Kasım 2011 Çarşamba

TINKERBELL VE MİNİŞLER PASTA 1

                   Ah şu minişler ah...Kızların son zamanlarda en çok bayıldığı kahramanlar...Tabii benim kızımında en sevdiği oyuncaklar minişlerden oluşuyor.Haliyle birçok miniş var bizim evde ve bu projede çok işime yaradılar.
                   Karşı komşum Didem sevimli kızı ve kızımın arkadaşı İrem'in doğumgünü için minişler konseptli bir pasta rica etti.Pastanın görselinide gösterdi.Birlikte bir tasarım yaptık.İrem de Tinkerbell oyuncaklarının da minişlere eşlik etmesini ısrarla istedi.Bizde onu kırmadık.Yaptığım minişlerin yanına Tinkerbell'leri de yerleştirdik.
 

Minişleri çalışmak oldukça eğlenceliydi.

Beyaz teni ,kumsal ve kahküllü saçlarıyla İrem de pastamızda yer aldı.Üstündeki pembe elbisede Play Barn'da kutlanacak olan doğumgününde giyeceği kıyafetti.


Pastanın bitmiş halini gören anne Didem ve kızı İrem bayıldılar.Minişlerin aynısı olduğunu,ayıramadıklarını söyleyip birde miniş oyuncaklarla resim çekmemi istediler.Bende kırmayıp pastanın önüne oyuncaklarıda koyup birde böyle resimledim.


 Özel Koç İlköğretim hazırlık sınıfı öğrencisi İrem sınıf arkadaşları ve diğer sevdikleriyle doğumgününde çok mutluydu.Ona ve ailesine nice uzun seneler diliyoruz.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler